شاید شما نیز بارها اسم لندینگ پیج یا عبارت فارسی آن یعنی صفحه فرود را شنیده باشید و یا آن را در سایت‌های مختلف مشاهده کرده باشید و پس از مشاهده این سوال برای شما نیز پیش آمده باشد که واقعا لندینگ پیچ چیست و دقیقا چه کاربردی دارد و چگونه می‌توان یک لندینگ پیج طراحی کرد.

در این مقاله می‌خواهیم به صورت کامل با مفهوم لندینگ پیج یا همان صفحه فرود و کاربرد آن بیشتر آشنا شویم و در ادامه به این موضوع بپردازیم که چگونه و با استفاده از چه ابزارهایی می‌توانیم یک لندینگ پیچ کاربردی و خوب را برای امور مختلف طراحی کرده و بسازیم.

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست
لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست

در بازاریابی اینترنتی به صفحاتی که به صورت مستقل و جدا از صفحات اصلی سایت طراحی و ساخته می‌شود و برای امور خاصی مانند کمپین‌های تبلیغاتی مورد استفاده قرار می‌گیرد، لندینگ پیج یا صفحه فرود گفته می‌شود. در حقیقت لندینگ پیج جایی است که کاربر پس از کلیک روی یک لینک به خصوص که ممکن است از طریق ایمیل، شبکه‌های اجتماعی و… دریافت کرده باشد، به آن هدایت می‌شود که به این صفحه “لندینگ پیج” یا همان صفحه فرود گفته می‌شود.

بر خلاف سایر صفحات و برگه‌های موجود در سایت که کاربران را کنجکاو و تشویق به جستجو می‌کنند، صفحات فرود یا همان لندینگ پیج‌ها برای یک هدف واحد طراحی شده است و روی یک هدف تمرکز دارد. به دلیل وجود همین تمرکز در صفحات فرود، این صفحات بهترین گزینه برای کمپین‌های فروش و تبلیغات به شمار می‌روند که با استفاده از آن‌ها می‌توان فروش محصولات را افزایش داد.

تفاوت اصلی میان صفحه اصلی و صفحه فرود

تفاوت اصلی بین صفحه اصلی و صفحه فرود این است که صفحه فرود معمولا روی یک موضوع خاص متمرکز شده و فقط برای آن موضوع طراحی و ساخته شده است و تعداد لینک‌ها و پراکندگی مطالب آن به مراتب کمتر از صفحه اصلی است، به همین دلیل است که صفحه اصلی نمی‌تواند برای صفحه فرود مناسب باشد.

تفاوت اصلی میان صفحه اصلی و صفحه فرود
تفاوت اصلی میان صفحه اصلی و صفحه فرود

صفحه اصلی دارای موضوعات مختلف با دسته‌بندی‌های متفاوت است که روی یک موضوع خاص متمرکز نیست و به همین دلیل نیز نمی‌تواند توجه کاربر را معطوف به یک موضوع کند زیرا در صفحه اصلی لینک‌های مختلف وجود دارد که کاربر وسوسه می‌شود که روی آن‌ها کلیک کند و یا کاری را انجام دهد. برای همین بسیاری از متخصصانی که در زمینه بازاریابی اینترنتی فعالیت دارند همیشه از یک صفحه فرود برای برگزاری کمپین تبلیغاتی، جشنواره و… استفاده می‌کنند تا بتوانند توجه کاربران را به یک موضوع خاص جلب کنند.

در صفحه اصلی کاربر می‌تواند آخرین مطالب، آخرین محصولات را مشاهده کند و یا در مورد کسب و کار شما اطلاعاتی را بدست بیاورد و به هرجایی از سایت که می‌خواهد مراجعه کند ولی ممکن است از شما خریدی انجام ندهد، دقیقا به همین دلیل برای کمپین‌های تبلیغاتی از صفحه اصلی استفاده نمی‌شود زیرا نرخ تبدیل آن پایین است.

صفحه فرود برای مشتریان کاملا متفاوت از صفحه اصلی سایت است، زیرا صفحه فرود به شکلی زیبا و منحصر به فرد طراحی و ساخته می‌شود تا کاربران را ترغیب به خرید محصولات و یا استفاده از خدمات سایت کند. در واقع تمام تلاش صفحه فرود بر این است که بازدیدکنندگان را تبدیل به مشتری کند و این مزیت برجسته صفحه فرود است.

انواع صفحه فرود

با توجه به اهدافی که شما از ساخت صفحات فرود دنبال می‌کنید، می‌توان صفحات فرود را به دسته‌بندی‌های مختلف تقسیم بندی کرد. در ادامه به معرفی برخی از انواع صفحات فرود می‌پردازیم.

صفحات فرود نسل Lead: به این نوع از صفحه فرود “صفحات دریافت سرنخ” نیز گفته می‌شود، زیرا در این نوع از صفحه فرود شما اطلاعاتی را از کاربران خود دریافت می‌کنید که بعدا می‌توانید از این اطلاعات برای بازاریابی استفاده کنید. در این نوع صفحه فرود می‌توانید اطلاعاتی مانند شماره تماس، ایمیل و… را از کاربران دریافت کنید. از این نوع صفحه فرود برای ساخت فهرست مشتریان احتمالی استفاده می‌شود. در این نوع صفحه فرود به ازای دریافت اطلاعات کاربر به او چیزی مانند کتاب الکترونیک، فیلم آموزشی و… هدیه داده می‌شود.

صفحات فرود Clickthrough: به این نوع صفحه فرود “صفحات فرود کلیکی” گفته می‌شود. این نوع صفحه فرود بیشتر توسط بازاریابان تجارت الکترونیک استفاده می‌شود، در این نوع صفحه فرود کاربر کلیک می‌کند و به صفحه دیگر ارجاع داده می‌شود. صفحات فرود کلیکی می‌تواند انواع مختلف داشته باشد مانند صفحه فرود برای ثبت‌نام، صفحه فرود برای فروش محصول و… که با توجه به کاربرد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

چگونه کاربران را به سمت صفحه فرود هدایت کنیم؟

چگونه کاربران را به سمت صفحه فرود هدایت کنیم
چگونه کاربران را به سمت صفحه فرود هدایت کنیم

سوالی که ممکن است هم اکنون ذهن شما را به خودش مشغول کرده باشد این است که چگونه کاربران را به صفحه فرود خود هدایت کنیم؟ در ادامه می‌خواهیم به معرفی روش‌هایی بپردازیم که از طریق آن می‌توانید صفحه فرود خود را به کاربران معرفی کنید.

تبلیغات پولی موتورهای جستجو

اکثر موتورهای جستجو مانند گوگل دارای تبلیغات پولی هستند و شما می‌توانید به آن‌ها هزینه‌ای را پرداخت کنید که وقتی عبارتی جستجو شد، صفحه فرود شما را در صدر نتایج جستجو به کاربران نمایش دهد. تصویر زیر نمونه همین روش است که با پرداخت هزینه به گوگل سایت موردنظر در صدر نتایج جستجو ظاهر شده است و عبارت “Ad” نیز بیانگر همین موضوع است.

تبلیغات پولی موتورهای جستجو
تبلیغات پولی موتورهای جستجو

شبکه‌های اجتماعی

روش بعدی برای دریافت ترافیک صفحه فرود استفاده از شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام است.

تبلیغات از طریق شبکه‌های اجتماعی
تبلیغات از طریق شبکه‌های اجتماعی

در این روش شما می‌توانید در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، تلگرام، فیس بوک و… تبلیغ کنید و ترافیک زیادی را به سمت صفحه فرود خود هدایت کنید. البته دقت داشته باشید که حتما باید کاربران هدف شما در شبکه‌های اجتماعی حضور داشته باشند تا بتوانید از این روش استفاده کنید در غیر این صورت این روش برای شما موثر نخواهد بود.

ایمیل مارکتینگ

راهکار بعدی که برای دریافت ترافیک صفحه فرود می‌توانید از آن استفاده کنید، ایمیل مارکتینگ است. ایمیل به دلیل دسترسی زیاد و هزینه کم در مقایسه با سایر روش‌ها، می‌تواند کانال بازاریابی مناسبی برای دریافت ترافیک لندینگ پیج‌ باشد و افراد زیادی می‌توانند از طریق ایمیل به صفحه فرود شما هدایت شوند.

ایمیل مارکتینگ
ایمیل مارکتینگ

بسیاری از شرکت‌ها از ترکیب ایمیل و صفحه فرود برای بهبود روابط خود با مشتریان فعلی و همچنین برای ایجاد روابط با مشتریان جدید استفاده می‌کنند.

تبلیغات بنری

روش بعدی که جهت معرفی و دریافت ترافیک برای صفحه فرود می‌توانید از آن استفاده کنید، تبلیغات بنری است.

نمونه تبلیغات بنری در سایت ورزش3
نمونه تبلیغات بنری در سایت ورزش3

در این روش شما می‌توانید به شرکت‌های تبلیغات اینترنتی مانند یکتانت که بنرهای تبلیغاتی را در سایت‌های مختلف نمایش می‌دهند، هزینه‌ پرداخت کنید تا بنر تبلیغاتی شما را در سایت‌های مختلف به کاربران نمایش دهند و به این شکل می‌توانید برای صفحه فرود ترافیک جذب کنید.

دریافت ترافیک ارگانیک از موتورهای جستجو

روش بعدی جهت دریافت ترافیک برای لندینگ پیج، استفاده از موتورهای جستجو مانند گوگل برای دریافت ترافیک به صورت ارگانیک می‌باشد.

دریافت ورود ارگانیک از موتورهای جستجو
دریافت ورود ارگانیک از موتورهای جستجو

در این روش شما باید زمان زیادی را صرف کرده و محتوای ارزشمند تولید کنید و اصول مربوط به سئو را نیز رعایت کنید تا بتوانید به صورت طبیعی از موتورهای جستجو ترافیک دریافت کنید.

لندینگ پیج یا صفحه فرود چه کاربردی دارند؟

صفحه فرود چه کاربردی دارند
صفحه فرود چه کاربردی دارند

به صورت کلی صفحه فرود برای موارد زیر کاربرد دارد و مورد استفاده قرار می‌گیرد:

  • معرفی محصولات
  • کمپین‌های تبلیغات برای فروش محصولات
  • دریافت اطلاعات تماس از کاربران برای ایجاد فهرست مشتریان احتمالی
  • فروش ویژه جشنواره‌ها در مناسبت‌های خاص

البته صفحه فرود ممکن است کاربردهای دیگری نیز داشته باشد ولی در لیست بالا فقط به مواردی اشاره کردیم که بیشتر مورد استفاده افراد و کسب‌و‌کارها قرار می‌گیرد.

با چه ابزارهایی صفحه فرود طراحی کنیم؟

با چه ابزارهایی صفحه فرود طراحی کنیم؟
با چه ابزارهایی صفحه فرود طراحی کنیم؟

برای ساخت و طراحی صفحه فرود می‌توانید از ابزارهای مختلف استفاده کنید تا بتوانید صفحه فرود زیبا و جذابی را طراحی کنید. در ادامه به معرفی ابزارها و روش‌هایی می‌پردازیم که با بکارگیری آن‌ها می‌توانید لندینگ پیج یا صفحه فرود طراحی کنید.

صفحه‌سازهای وردپرس (عدم نیاز به دانش برنامه نویسی)

یکی از ابزارهایی که با استفاده از آن شما می‌توانید صفحه فرود طراحی کنید، افزونه‌های صفحه ساز وردپرس است. افزونه‌های صفحه‌ساز وردپرس به شما این امکان را می‌دهند که بدون کدنویسی و تنها با کشیدن و رها کردن عناصر دلخواه، لندینگ پیج مدنظر خود را طراحی کنید. بهترین افزونه صفحه ساز وردپرس در حال حاضر افزونه المنتور است که بدون پرداخت هزینه می‌توانید برای طراحی صفحه فرود بدون کدنویسی از آن استفاده کنید.

صفحه‌سازهای وردپرس (عدم نیاز به دانش برنامه نویسی)
صفحه‌سازهای وردپرس (عدم نیاز به دانش برنامه نویسی)

در این روش شما باید کار کردن با وردپرس را یاد بگیرید تا بتوانید با استفاده از افزونه‌ المنتور، صفحه فرود موردنظر خود را طراحی کنید. برای یادگیری وردپرس پیشنهاد می‌کنیم دوره رایگان آموزش وردپرس را در سایت مهارت وب مشاهده کنید، در این دوره به صورت کامل شیوه کار با وردپرس توضیح داده شده است.

طراحی با کدنویسی

روش بعدی که می‌توانید با استفاده از آن صفحه فرود طراحی کنید نیاز به کدنویسی و آشنایی با برنامه نویسی دارد. در این روش شما باید با HTML و CSS آشنایی داشته باشید و کمی هم به زبان PHP مسلط باشید تا بتوانید یک صفحه فرود زیبا و ساده را طراحی کنید.

طراحی لندینگ پیج با کدنویسی
طراحی لندینگ پیج با کدنویسی

برای استفاده از این روش شما باید به برنامه نویسی مسلط باشید، به همین دلیل ممکن است این روش برای تمامی افراد مناسب نباشد زیرا نیاز به برنامه نویسی دارد که همین موضوع زمان زیادی را برای طراحی صفحه فرود از شما می‌گیرد.

طراحی با ابزارهای آنلاین

روش بعدی که با استفاده از آن می‌توانید صفحه فرود طراحی کنید، طراحی صفحه فرود با ابزارهای آنلاین است. در این روش شما از ابزارهای آنلاین مانند لندین برای ساخت صفحه فرود استفاده می‌کنید. جهت استفاده از ابزارهای آنلاین کافیست در سایت آن‌ها ثبت‌نام کنید. پس از ثبت نام باید هزینه لازم را پرداخت کنید و شروع به طراحی لندینگ پیج مدنظر خود نمایید.

جمع‌بندی و صحبت پایانی

در این مقاله سعی کردیم به بررسی صفحه فرود بپردازیم و در مورد کاربرد صفحه فرود یا لندینگ پیج و ابزارهای طراحی صفحه فرود به شما توضیحات لازم را ارائه دهیم. امیدواریم این مقاله برای شما مفید و کاربردی بوده باشد.

نظرت راجب این مطلب چیه؟

هنوز امتیازی ثبت نشده است.
  • خیلی عالی
  • عالی
  • خوب
  • بد
  • خیلی بد
اگر سوال یا نظری راجب این مطلب دارید، به اشتراک بگذارید. ارسال دیدگاه

نوشتن دیدگاه

پس از ارسال دیدگاه، ایمیل شما به صورت عمومی نمایش داده نخواهد شد.