در این مقاله قصد داریم به نصب چند وردپرس روی یک دیتابیس بپردازیم و توضیح دهیم که چگونه می‌توانیم چند سایت وردپرس را روی یک دیتابیس مدیریت و میزبانی کرده و از آن استفاده کنیم.

در تاریخ 4 آبان 1402 فیلم آموزش نصب چند وردپرس روی یک دیتابیس به مقاله اضافه شد.

چند وردپرس روی دیتابیس

شاید برای شما نیز پیش آمده باشد که به دلیل وجود محدودیت برای ساخت دیتابیس در هاست، نمی‌توانید تعداد زیادی دیتابیس بسازید و برای همین می‌خواهید چند وردپرس را روی یک دیتابیس نصب کنید تا به این شکل با وجود محدودیت بتوانید چند وردپرس را روی هاست خود نصب کرده و از آن استفاده کنید البته در صورتیکه محدودیتی برای نصب وردپرس ندارید پیشنهاد می‌کنیم از نصب چند وردپرس روی یک دیتابیس صرف‌نظر کنید به دلیل اینکه، این کار استاندارد نیست و چون اطلاعات تمامی سایت‌ها در یک دیتابیس قرار گرفته و میزبانی می‌شود ممکن است برای مدیریت دیتابیس و اعمال تغییرات در آن دچار اشتباه شوید.

نصب وردپرس

برای اینکه بتوانید چند وردپرس را روی یک دیتابیس نصب کنید ابتدا باید وردپرس را روی یک دیتابیس نصب کرده و آن را راه‌اندازی کرده باشید که برای نصب وردپرس می‌توانید از آموزش‌های زیر استفاده کرده و شیوه نصب وردپرس را یاد بگیرید.

شیوه نصب چند وردپرس روی یک دیتابیس

برای نصب چند وردپرس روی یک دیتابیس ابتدا باید وردپرس را دانلود کرده و فرایند نصب آن را شروع کنید، پس از اینکه فرایند نصب وردپرس را شروع کردید و به مرحله زیر رسیدید در این صفحه باید پیشوند جدول متفاوتی را برای نصب وردپرس دوم انتخاب کنید.

نصب چند وردپرس روی یک دیتابیس
نصب چند وردپرس روی یک دیتابیس

به طور مثال اگر برای نصب وردپرس اول، پیشوند wp_ را به عنوان پیشوند جدول مشخص کردید برای نصب وردپرس دوم باید پیشوند متفاوتی را از پیشوند وردپرس اول انتخاب کنید. مثلا همانند تصویر بالا، ما عبارت “fdn” را به عنوان پیشوند جدول برای نصب وردپرس دوم انتخاب کردیم.

با رعایت همین نکته ساده در هنگام نصب وردپرس، به راحتی و بدون مشکل می‌توانید چندین وردپرس را در کنارهم روی یک دیتابیس نصب و راه‌اندازی کنید و از آن‌ها به خوبی و خوشی استفاده کنید.

پس از اینکه با استفاده از آموزش‌های بالا توانستید چندین وردپرس را روی یک دیتابیس نصب کنید اکنون برای مدیریت جدول‌های آن‌ها کافیست به PHP My Admin مراجعه کنید و با توجه به پیشوند جدول‌هایی که در هنگام نصب وردپرس مشخص کردید می‌توانید جدول‌های دیتابیس سایت‌های وردپرس خود را مدیریت کنید.

توصیه نهایی

با توجه به اینکه نصب چند وردپرس روی یک دیتابیس می‌تواند در آینده شما را برای مدیریت دیتابیس دچار مشکل کند به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم که هر وردپرس را روی یک دیتابیس نصب کنید تا بتوانید راحت‌تر آن را مدیریت کرده و همچنین بهتر به آن دسترسی داشته باشید ولی در صورتیکه بنا به دلایلی که گفته شد مجبور هستید چند وردپرس را روی یک دیتابیس نصب کنید حتما پیشوندهای متفاوتی را برای هر وردپرس انتخاب کنید که برای مدیریت آن در آینده دچار مشکل نشوید و پس از مشخص کردن پیشوندها به یاد داشته باشید که هر پیشوند برای کدام سایت وردپرس بود تا اگر نیاز بود در آن تغییری ایجاد کنید بدانید در کدام جدول باید این کار را انجام دهید.

جمع‌بندی و نتیجه گیری

در این مقاله به این موضوع پرداختیم که چگونه می‌توانیم چند وردپرس را روی یک دیتابیس نصب کنیم. این موضوع می‌تواند برای مواقعی که شما دارای محدودیت در ساخت دیتابیس هستید کاربردی و مفید بوده و راهکار مناسبی برای رفع محدودیت‌های مربوط به ساخت دیتابیس جدید در هاست باشد.

امیدواریم که این آموزش برای شما مفید و کاربردی بوده و توانسته باشد مشکلی را از شما حل کند. در صورتیکه سوال و یا تجربه‌ای از نصب چند وردپرس روی یک دیتابیس دارید که می‌تواند برای ما و سایر کاربران مفید باشد از شما دعوت می‌کنیم از بخش نظرات این مقاله آن را مطرح کنید تا مورد استفاده همگان قرار گیرد.

نظرت راجب این مطلب چیه؟

میانگین امتیازات 5 از 5 | تعداد رای: 2 نفر
  • خیلی عالی
  • عالی
  • خوب
  • بد
  • خیلی بد
اگر سوال یا نظری راجب این مطلب دارید، به اشتراک بگذارید. ارسال دیدگاه

نوشتن دیدگاه

پس از ارسال دیدگاه، ایمیل شما به صورت عمومی نمایش داده نخواهد شد.