انجام تمامی کارهای مربوط به سایت یکی از دغدغه‌های مدیران سایت است و بسیاری از کاربران قبل از طراحی سایت این سوال را می‌پرسند که آیا پس از طراحی سایت خودمان می‌توانیم شخصاً تمامی کارهای مربوط به سایت را انجام دهیم یا خیر تا اگر پاسخ به این سوال مثبت بود سایت را طراحی کنند.

در این کلیپ می‌خواهیم به بررسی کارهایی که یک مدیر سایت باید پس از طراحی سایت انجام دهد بپردازیم و توضیح دهیم با چه ابزارهایی می‌توان کارهای مربوط به سایت را انجام داد که در نهایت ببینیم، یک مدیر سایت تا چه اندازه می‌تواند خودش کارهای مربوط به سایت را انجام دهد.

کارهای مربوط به سایت

منظور از کارهای مربوط به سایت، کارهایی است که یک مدیر سایت باید به صورت مستمر و مداوم انجام دهد تا بتواند یک سایت فعال داشته باشد و از آن کسب درآمد کند. به صورت کلی کارهای مربوط به سایت به چند دسته تقسیم می‌شود که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم و بیشتر در مورد آن‌ها توضیح می‌دهیم.

دسته‌بندی کارهای مدیر سایت

یک مدیر سایت باید کارهای زیر را انجام دهد تا بتواند سایت خود را مدیریت کرده و از آن کسب درآمد کند.

  • توانایی تولید محتوای برای سایت
  • توانایی اعمال تغییرات روی سایت
  • توانایی حل مشکلات فنی سایت
  • توانایی ارتقا و افزایش امکانات و قابلیت‌های سایت

در ادامه به توضیح هریک از موارد بالا می‌پردازیم و به صورت جزئی کارهای مربوط به هر دسته را بررسی می‌کنیم.

تولید محتوای سایت

یکی از مهم‌ترین مواردی که باید هر مدیر سایت به آن تسلط داشته باشد و آن را به صورت مداوم و مستمر انجام دهد، تولید محتوا برای سایت است. تولید محتوا یکی از موارد مهم است که باعث می‌شود شما بتوانید اعتماد کاربران را بدست بیاورید و سایت خود را برای موتورهای جستجو سئو کنید تا با استفاده از آن‌ ترافیک جذب کنید. تولید محتوا برای سایت در 4 بخش طبقه‌بندی می‌شود که در ادامه به توضیح آن‌ها می‌پردازیم.

تولید محتوای متنی

مهم‌ترین بخش تولید محتوا در سایت، تولید محتوای متنی است. با تولید محتوای متنی شما می‌توانید سایت خود را برای موتورهای جستجو سئو کنید و از طریق آن‌ها کاربران را به سایت خود هدایت کنید.

تولید محتوای متنی
تولید محتوای متنی

برای تولید محتوا متنی شما باید بتوانید تایپ کنید و به نرم‌افزارهایی مانند Word یا ویرایشگر گوتنبرگ مسلط باشید تا بتوانید برای سایت خود مقاله بنویسید و در سایت خود آن‌ها را منتشر کنید.

تولید محتوای تصویری

بخش بعدی در تولید محتوای سایت، تولید محتوای تصویری است. با تولید محتوا تصویری می‌توانید جذابیت بصری سایت خود را بهبود ببخشید و ظاهر بهتری را برای سایت خود ایجاد کنید.

منظور از تولید محتوای تصویری مواردی مثل طراحی بنر است که برخی از مواقع نیاز است آن را طراحی کنید و در سایت خود قرار دهید. برای تولید محتوای تصویری شما باید به نرم افزارهای گرافیکی مانند فتوشاپ، اسنگیت و… مسلط باشید تا بتوانید برای سایت خود بنر طراحی کنید و از آن در سایت خود استفاده کنید.

تولید محتوای صوتی

تولید محتوای صوتی نیز یکی از بخش‌های مهم برای تولید محتوا در سایت است. در تولید محتوای صوتی شما باید بتوانید یک فایل صوتی یا پادکست را تولید کنید و جهت استفاده کاربران، آن را در سایت خود منتشر کنید.

تولید محتوای صوتی
تولید محتوای صوتی

تولید محتوای صوتی ممکن است برای همه سایت‌ها نیاز نباشد زیرا خیلی از سایت‌ها محتوای صوتی منتشر نمی‌کنند و به همین دلیل نمی‌توان این نوع محتوا را برای همه ضروری دانست. برای تولید پادکست و محتوای صوتی شما می‌توانید از نرم افزارهایی مانند Adobe Audition استفاده کنید که امکانات زیادی را برای ویرایش و تولید فایل‌های صوتی در اختیار شما قرار می‌دهد.

تولید محتوای ویدیویی

تولید محتوای ویدیویی هم برای سایت بسیار مهم است و اگر می‌خواهید اعتماد کاربران را جلب کنید، بهتر است در سایت خود محتوای ویدیویی منتشر کنید. تولید ویدیو در دنیای امروز بسیار حائز اهمیت است زیرا اکثر کاربران، بیشتر تمایل دارند فیلم مشاهده کنند تا مقاله بخوانند.

تولید محتوای ویدیویی
تولید محتوای ویدیویی

منظور از تولید محتوای ویدیویی، تولید فیلم برای معرفی محصولات، تولید فیلم آموزشی برای راهنمایی کاربران و… است. برای تولید محتوای ویدیویی شما می‌توانید از نرم افزارهای تدوین فیلم مانند Camtasia استفاده کنید که نرم افزار سبکی بوده و امکانات خوبی را برای ویرایش فیلم در اختیار شما قرار خواهد داد و نیازی به یک کامپیوتر یا لپ تاپ با مشخصات بالا ندارد.

حل مشکلات فنی سایت

موضوع بعدی که پس از طراحی سایت شما باید به عنوان مدیر سایت آن را انجام دهید، حل مشکلات فنی مربوط به سایت است. حل مشکلات فنی سایت نیازمند آشنایی با برنامه نویسی است و شما باید به برنامه نویسی مسلط باشید تا بتوانید مشکلاتی که ممکن است برای سایت شما پیش بیاید را حل کنید.

حل مشکلات فنی مربوط به سایت
حل مشکلات فنی مربوط به سایت

برای حل مشکلات فنی مربوط به سایت 2 راهکار وجود دارد که در ادامه به توضیح این راهکارها می‌پردازیم.

یادگیری برنامه نویسی و حل مشکلات توسط خودتان

اولین راهکار برای حل مشکلات فنی سایت این است که خودتان به عنوان مدیر سایت برنامه نویسی را یاد بگیرید و بر آن تسلط پیدا کنید تا بتوانید در صورت بروز مشکل خودتان آن را بررسی کرده و حل کنید.

این راهکار زمان بسیار زیادی را از شما بابت یادگیری برنامه نویسی و در نهایت حل مشکل می‌گیرد ولی در این روش دیگر نیازی نیست که برای حل مشکلات سایت هزینه پرداخت کنید.

برون‌سپاری مشکلات فنی سایت به یک متخصص

راهکار بعدی برای حل مشکلات فنی سایت این است که مشکلات فنی را به یک متخصص یا برنامه نویس برون‌سپاری کنید. در این روش شما نیازی به صرف زمان برای یادگیری نخواهید داشت و با پرداخت هزینه به یک متخصص می‌توانید مشکلات مربوط به سایت خود را حل کنید.

این راهکار زمان زیادی را برای حل مشکل از شما نمی‌گیرد و شما فقط باید برای حل مشکلات توسط یک متخصص هزینه پرداخت کنید. استفاده از این راهکار باعث می‌شود شما زمان آزاد زیادی را برای انجام سایر کارهای مربوط به سایت مانند تولید محتوا و… پیدا کنید و با تمرکز بیشتری آن‌ها را انجام دهید.

افزایش امکانات و اضافه کردن قابلیت جدید به سایت

و در نهایت موضوع آخر برای کارهای مربوط به سایت، افزایش امکانات و اضافه کردن قابلیت‌های جدید به سایت است که به مرور زمان نیاز است قابلیت‌های جدیدی را به سایت خود اضافه کنید و آن را بهبود دهید. منظور از افزایش امکانات سایت این است که مثلا سایت شما قبلا امکان ثبت نام را نداشته است ولی الان می‌خواهید این قابلیت را به سایت خود اضافه کنید.

افزایش امکانات و اضافه کردن قابلیت جدید به سایت
افزایش امکانات و اضافه کردن قابلیت جدید به سایت

برای افزایش امکانات و اضافه کردن قابلیت‌های جدید به سایت نیز روش‌های مختلف وجود دارد که در ادامه به توضیح آن می‌پردازیم.

اضافه کردن امکانات جدید به سایت‌های وردپرس

اگر شما سایت خود را با وردپرس طراحی کنید، برای اضافه کردن امکانات جدید به سایت خود می‌توانید از افزونه‌های وردپرس استفاده کنید. در 90 درصد مواقع شما با نصب افزونه‌های وردپرس می‌توانید قابلیت‌های سایت خود را افزایش دهید و امکانات موردنیاز را روی سایت خود فراهم کنید اما اگر افزونه خاصی را برای اضافه کردن قابلیت موردنظر روی سایت وردپرس پیدا نکردید، می‌توانید به برنامه نویسان هزینه پرداخت کنید تا به صورت اختصاصی قابلیت‌های موردنظر شما را در سایت اجرا و پیاده سازی کنند.

اضافه کردن امکانات جدید به سایت‌های غیر وردپرس

اگر سایت شما با وردپرس طراحی نشده باشد، برای اضافه کردن قابلیت جدید به آن باید از برنامه نویس و یا طراح سایت خود بخواهید که قابلیت موردنظر را به سایت شما اضافه کند. برای اضافه کردن قابلیت روی سایت خود، شما می‌توانید با برنامه نویس موردنظر به صورت توافقی و در قالب پروژه همکاری کنید.

برای پیدا کردن برنامه نویسان و افراد مختصص در هر حوزه‌ای می‌توانید به سایت‌های فریلنسری مانند پونیشا، پارس‌کدرز مراجعه کنید و با توجه به سابقه افراد، فرد موردنظر را پیدا کنید و همکاری با آن را شروع کنید.

سایت‌های بزرگ برای مسائل فنی چه می‌کنند؟

سایت‌های بزرگ در ایران برای کارهای مربوط به سایت و امور فنی سایت، از افراد متخصص و یا شرکت‌های مرتبط کمک می‌گیرند. سایت‌هایی که فروش بالایی دارند معمولا با یک یا چند فرد متخصص به عنوان مدیر فنی در ارتباط هستند و در صورت بروز مشکل از آن فرد برای رفع مشکلات سایت کمک می‌گیرند. هزینه مدیر فنی سایت نیز به صورت پروژه‌ای، ساعتی و یا توافقی محاسبه می‌شود و مدیران فنی سایت معمولا به صورت دورکار در حال فعالیت هستند.

جمع‌بندی و صحبت پایانی

در این کلیپ آموزشی سعی کردیم به بررسی کارهای مربوط به سایت بپردازیم و وظایف یک مدیر سایت را پس از راه‌اندازی سایت با یکدیگر مرور کنیم تا شما از آن اطلاع داشته باشید. امیدواریم این کلیپ آموزشی برای شما مفید و کاربردی بوده باشد در صورت وجود هرگونه سوال از بخش نظرات باما در ارتباط باشید.

نظرت راجب این مطلب چیه؟

هنوز امتیازی ثبت نشده است.
  • خیلی عالی
  • عالی
  • خوب
  • بد
  • خیلی بد
اگر سوال یا نظری راجب این مطلب دارید، به اشتراک بگذارید. ارسال دیدگاه

نوشتن دیدگاه

پس از ارسال دیدگاه، ایمیل شما به صورت عمومی نمایش داده نخواهد شد.