در این قسمت از دوره آموزش گرویتی فرم میخواهیم با افزونه user registration آشنا شویم و شیوه طراحی فرم ثبتنام در سایت را با استفاده از این افزودنی در افزونه گرویتی فرم خدمت شما توضیح دهیم.
در این مقاله چی قراره یاد بگیریم؟
افزونه User Registration چیست؟
امکانات پیش فرض و تنظیمات خود گرویتی فرم این اجازه را به ما نمیدهد که با استفاده از آن یک فرم عضویت و ثبت نام را برای سایت وردپرس خود بسازیم. افزونه User Registration در واقع یک افزودنی برای طراحی فرم عضویت و ثبت نام در سایت است که با نصب این افزونه میتوانیم به راحتی فرم ثبت نام را بسازیم تا کاربران ما بتوانند از طریق آن در سایت عضو شوند و ثبت نام نمایند.
نصب افزونه User Registration
برای نصب این افزونه، از قسمت افزونهها گزینه افزودن را انتخاب میکنیم.
در صفحه باز شده بارگذاری افزونه را انتخاب کرده و با کلیک روی choose file فایل افزونه User Registration را از سیستم خود انتخاب کرده و روی گزینه نصب کلیک میکنیم.
پس از نصب افزونه، روی گزینه فعال کردن کلیک میکنیم.
پس از فعال سازی افزونه میتوانیم، فرم ثبتنام در سایت را به کمک آن طراحی کنیم.
ساخت فرم ثبت نام در گرویتی فرم
در افزونه گرویتی فرم از قسمت فرمها روی گزینه فرم جدید کلیک کرده و با انتخاب blank form یک فرم خام ایجاد میکنیم.
در بخش عنوان فرم “ثبت نام در سایت” و در بخش توضیحات، توضیحات لازم را وارد میکنیم. در نهایت روی گزینه create blank form کلیک میکنیم تا فرم ایجاد شود.
از قسمت فیلدهای پیشرفته، فیلد نام را در صفحه فرم قرار میدهیم.
در تنظیمات فیلد نام، در بخش برچسب فیلد “مشخصات فردی” را قرار میدهیم.
در بخش فیلدهای نام، تنها گزینه نام و نام خانوادگی را برای نمایش در فرم انتخاب میکنیم. سپس در بخش قوانین تیک گزینه ضروری را میزنیم.
برای دریافت نام کاربری، از قسمت فیلدهای پیشرفته فیلد نام کاربری را در صفحه فرم قرار میدهیم.
از قسمت حداکثر کاراکتر، تعداد کاراکترهای ورودی کاربر را محدود میکنیم. در قسمت قوانین با تیک زدن گزینه ضروری، پر کردن فیلد توسط کاربر را ضروری میکنیم و با تیک زدن بدون گزینه تکرار، از وارد کردن نام کاربری تکراری توسط کاربر جلوگیری میکنیم.
از قسمت فیلدهای استاندارد، فیلد متن تک خطی را به صفحه فرم اضافه میکنیم.
در تنظیمات، برچسب فیلد را “لقب مدنظر” قرار میدهیم. سپس توضیحات لازم را برای آن وارد میکنیم.
از قسمت حداکثر کاراکتر تعدادی کاراکترهای مدنظر را وارد میکنیم و در بخش قوانین تیک گزینه بدون تکرار را میزنیم.
از قسمت فیلدهای پیشرفته، فیلد کلمه عبور را به صفحه فرم خود اضافه میکنیم.
در تنظیمات عمومی، برچسب فیلد را “رمز عبور” قرار داده و توضیحات لازم را در بخش توضیحات وارد میکنیم.
در قسمت برچسب فرعی سفارشی میتوانیم، عنوان برچسب فرعی را تغییر دهیم. اگر تیک گزینه Enable password visibility toggle را بزنیم کاربر میتواند، رمز عبوری که وارد میکند را مشاهده کند. اگر تیک گزینه فعال سازی شاخص قدرت کلمه عبور را بزنیم، به کاربر اعلام میکند که پسورد انتخابی تا چه حد قوی و ایمن است. در انتهای تیک گزینه ضروری را میزنیم.
از قسمت فیلدهای پیشرفته، فیلد ایمیل را در صفحه فرم قرار میدهیم.
در تنظیمات، برچسب فیلد را “ایمیل کاربری” قرار میدهیم.
در قسمت قوانین، تیک گزینههای ضروری و بدون تکرار را میزنیم.
از قسمت فیلدهای استاندارد، فیلد دکمه رادیویی را در صفحه فرم قرار میدهیم.
برچسب فیلد را “جنسیت” قرار میدهیم.
در قسمت انتخابها با کلیک روی Edit choices عنوان هر گزینه را مشخص کرده و در قسمت قوانین پر کردن فیلد توسط کاربر را ضروری میکنیم.
از قسمت فیلدهای پیشرفته، فیلد کد امنیتی را به صفحه فرم اضافه میکنیم.
از قسمت فیلدهای پیشرفته، فیلد Consent را در صفحه فرم قرار میدهیم.
در تنظیمات عمومی، برچسب فیلد را “با قوانین موافق هستم” قرار میدهیم. سپس پر کردن فیلد توسط کاربر را ضروری میکنیم.
در نهایت تغییرات فرم را ذخیره میکنیم.
قرار دادن فرم ثبتنام در سایت
از قسمت برگهها گزینه افزودن جدید را انتخاب میکنیم.
عنوان برگه را “ثبت نام در سایت” قرار میدهیم. سپس با کلیک روی اضافه کردن بلوک، گزینه گرویتی فرم را انتخاب میکنیم.
در ادامه از قسمت Select a form روی فرم ثبت نام کلیک میکنیم و در نهایت گزینه انتشار را انتخاب میکنیم.
تنظیمات افزونه User Registration
برای انتخاب فرم ساخته شده به عنوان فرم ثبت نام در سایت و همچنین ایجاد حساب کاربری برای کاربری که فرم را تکمیل کرده است، در گرویتی فرم وارد قسمت تنظیمات شد و روی گزینه User Registration کلیک میکنیم. سپس در صفحه باز شده، گزینه “برای ایجاد کلیک نمایید” را انتخاب میکنیم.
پس از کلیک روی گزینه بالا وارد صفحه تنظیمات افزونه User Registration خواهیم شد، در این صفحه تنظیمات عنوان را مشخص کرده و در قسمت اعمال، ایجاد کاربر را انتخاب میکنیم.
در ادامه از قسمت تنظیمات کاربر باید مشخص کنیم که هر کدام از بخشها در فرم ما کدام فیلد برای ثبتنام کاربر هستند که این فیلدها را مطابق با تصویر زیر مشخص میکنیم.
در قسمت گزینههای اضافی اگر تیک گزینه ارسال ایمیل را بزنیم، به کاربری که تازه در سایت ما ثبت نام کرده ایمیل میفرستد. در قسمت فعال سازی کاربر اگر تیک گزینه فعال سازی دستی کاربر را بزنیم، یک لینک به ایمیل کاربر فرستاده میشود که تنها با کلیک روی آن لینک، حساب کاربری او فعال میشود و میتواند از آن استفاده کند.
در قسمت شرایط ثبت نام اگر تیک گزینه “فعال سازی شرط” را بزنیم، میتوانیم برای ثبت نام کاربر در سایت شرط بگذاریم.
در نهایت روی گزینه ذخیره تنظیمات کلیک میکنیم تا تنظیمات ذخیره شود.
در صفحه اصلی گرویتی فرم وارد تنظیمات افزونه شده و روی گزینه User Registration کلیک میکنیم. سپس تیک گزینه “فعال سازی برگه ثبت نام سفارشی” را میزنیم و از گزینه برگه ثبت نام، برگه مدنظر که در اینجا برگه ثبت نام در سایت است را انتخاب میکنیم و روی گزینه “ذخیره تنظیمات” کلیک میکنیم.
در نهایت پس از انجام مراحل بالا میتوانید با فرم ساخته شده در سایت خود ثبت نام کنید و این فرم را برای ثبت نام در اختیار کاربران قرار دهید.
کلام آخر
در این قسمت از دوره آموزش گرویتی فرم با افزونه User Registration آشنا شدیم و یاد گرفتیم که چگونه با نصب این افزودنی میتوانیم در گرویتی فرم، فرم ثبتنام در سایت بسازیم تا کاربران سایت ما بتوانند از طریق آن در سایت ما عضو شوند. از این افزونه میتوانید برای طراحی صفحه ثبت نام اختصاصی در سایت خود استفاده کنید و فرمهای ثبت نام با فیلدهای موردنظر خود را طراحی کنید.