در این فیلم آموزشی قصد داریم در مورد گرفتن درگاه پرداخت اینترنتی برای سایت صحبت کنیم و با نحوه دریافت درگاه پرداخت اینترنتی برای سایت و انواع آن بیشتر آشنا شویم و در نهایت ببینیم که چگونه می‌توانیم برای سایت خود درگاه پرداخت اینترنتی بگیریم.

درگاه پرداخت اینترنتی
درگاه پرداخت اینترنتی

درگاه پرداخت اینترنتی

منظور از درگاه پرداخت اینترنتی درگاهی است که از طریق آن شما می‌توانید مبلغ سفارش خود را به صورت اینترنتی و به شکل ایمن با استفاده از اطلاعات کارت بانکی خود پرداخت کرده و سفارش خود را تکمیل کنید، می‌توان گفت به بستری که اجازه پرداخت آنلاین با استفاده از کارت بانکی را به شما می‌دهد، درگاه پرداخت اینترنتی گفته می‌شود.

درگاه پرداخت اینترنتی برای تمامی سایت‌هایی که فروش آنلاین دارند یک نیاز اساسی به شمار رفته و برای اینکه مشتریان سایت بتوانند مبلغ سفارشات خود را به صورت آنلاین پرداخت کنند حتما باید سایت موردنظر درگاه پرداخت اینترنتی معتبر داشته باشد.

انواع درگاه پرداخت اینترنتی

به صورت کلی ما 2 نوع درگاه پرداخت اینترنتی در ایران داریم که شما می‌توانید اقدام به دریافت آن‌ها کرده و آن را روی سایت خود قرار دهید تا کاربران بتوانند از طریق آن پرداخت آنلاین را انجام داده و سفارش خود را به صورت آنلاین ثبت کنند که در ادامه به بررسی انواع درگاه پرداخت می‌پردازیم و در مورد مزایا و معایب هرکدام صحبت می‌کنیم.

درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم

درگاه پرداخت مستقیم به درگاهی گفته می‌شود که شما آن را به صورت مستقیم از شرکت‌های PSP که به نوعی زیر مجموعه بانک‌ها هستند دریافت می‌کنید و آن را روی سایت خود قرار می‌دهید تا امکان پرداخت آنلاین روی سایت شما برای مشتریان فراهم باشد به این نوع درگاه که بدون هیچ واسطه و کارمزدی شما می‌توانید آن را دریافت کرده و از آن استفاده کنید درگاه پرداخت مستقیم گفته می‌شود.

مزایای درگاه پرداخت مستقیم

  • نداشتن واسطه
  • نداشتن کارمزد
  • تسویه حساب منظم در سیکل پایا
  • اعتبار بیشتر در نزد مشتریان

معایب درگاه پرداخت مستقیم

  • فرایند طولانی برای دریافت درگاه (در برخی از شرکت‌های PSP)
  • پشتیبانی ضعیف (برخی از شرکت‌ها)
  • الزامات زیاد برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی
  • امکانات جانبی کم و محدود

لیست شرکت‌های PSP

همان‌طور که گفتم درگاه پرداخت اینترنتی را باید از شرکت‌های PSP دریافت کنیم، برای اطلاع از شرکت‌های PSP می‌توانید وارد سایت شاپرک شده و روی گزینه شرکت‌ها و برنامک‌های مجاز کلیک کنید، پس از کلیک روی این گزینه به صفحه زیر هدایت خواهید شد که در این صفحه می‌توانید اسامی شرکت‌های PSP فعال در ایران را مشاهده کنید و برای دریافت درگاه از آن‌ها اقدام کنید.

لیست شرکت‌های PSP
لیست شرکت‌های PSP

بهترین شرکت‌های PSP

در ادامه به معرفی شرکت‌های PSP می‌پردازیم که تاکنون از آن‌ها درگاه پرداخت اینترنتی دریافت کرده‌ایم و از عملکرد آن‌ها راضی بوده‌ایم و به شما هم پیشنهاد می‌کنیم در صورتیکه تمایل به دریافت درگاه پرداخت اینتری داشتید از این شرکت‌ها استفاده کنید. (این صرفا یک پیشنهاد بوده و مسئولیت انتخاب و استفاده از هرکدام از این شرکت‌ها بر عهده خودتان است.)

شرکت پرداخت الکترونیک سامان(سپ)

شرکت پرداخت الکترونیک سامان(سپ)
شرکت پرداخت الکترونیک سامان(سپ)

شرکت پرداخت الکترونیک سامان (سپ) یکی از بهترین ارائه دهندگان خدمات درگاه پرداخت اینترنتی در ایران است که شما می‌توانید در زمان کمی از این شرکت درگاه پرداخت اینترنتی را دریافت کرده و آن را روی سایت خود راه‌‎اندازی کنید. این شرکت از پشتیبانی خوبی نیز برخوردار است که شما می‌توانید در مدت زمان کمی نسبت به سایر شرکت‌ها و به صورت آنلاین درخواست خود را برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی از این شرکت ارسال کرده و درگاه پرداخت اینترنتی خود را دریافت کنید.

شرکت تجارت الکترونیک پارسیان(تاپ)

شرکت تجارت الکترونیک پارسیان(تاپ)
شرکت تجارت الکترونیک پارسیان(تاپ)

شرکت تجارت الکترونیک پارسیان(تاپ) نیز یکی از بهترین ارائه دهندگان خدمات درگاه پرداخت اینترنتی در ایران است که شما می‌توانید بدون مراجعه حضوری و به صورت کاملا آنلاین درخواست خود را جهت دریافت درگاه پرداخت اینترنتی ارسال کرده و در مدت زمان 2 الی 3 هفته پس از ارسال درخواست، می‌توانید درگاه پرداخت اینترنتی خود را دریافت کرده و آن را روی سایت خود راه‌اندازی کنید.

شرکت تجارت الکترونیک پاسارگاد

شرکت تجارت الکترونیک  پاسارگاد
شرکت تجارت الکترونیک پاسارگاد

شرکت تجارت الکترونیک پاسارگاد نیز یکی از شرکت‌های ارائه دهنده درگاه پرداخت اینترنتی است که شما می‌توانید به صورت غیرحضوری و آنلاین درخواست خود را برای دریافت درگاه از این شرکت ارسال کرده و درگاه پرداخت اینترنتی خود را پس از طی کردن فرایند‌های لازم و داشتن الزامات مربوطه دریافت کنید.

الزامات دریافت درگاه مستقیم

به طور کلی برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی به صورت مستقیم، الزاماتی وجود دارد که تمامی شرکت‌های PSP برای ارائه درگاه به آن‌ها نیاز دارند و در صورتیکه شما تمایل به دریافت درگاه داشته باشید باید حتما این الزامات را رعایت کنید تا بتوانید درگاه پرداخت مستقیم را دریافت کنید. البته ممکن است برخی از شرکت‌ها به جز موارد زیر، از شما مواردی دیگری را نیز جهت ارائه درگاه بخواهند که این موضوع می‌تواند با توجه به سیاست‌های کاری آن شرکت متفاوت باشد، برای اطلاع از این موضوع باید به سایت آن شرکت مراجعه کنید.

برخی از موارد موردنیاز

  • تکمیل و ارسال فرم قرارداد
  • مدارک هویتی برای اشخاص حقیقی
  • مدارک لازم برای اشخاص حقوقی
  • دارا بودن نماد اعتماد الکترونیک
  • دارا بودن مجوزهای شغلی معتبر حقوقی و حقیقی (پروانه کسب و یا جواز کار)
  • رعایت قوانین عمومی کشور و قانون تجارت الکترونیک جمهوری اسلامی ایران
  • عدم منع فعالیت از نظر نظام بانکی کشور
  • دارا بودن وب‌سایت آماده جهت فروش اینترنتی
  • کدرهگیری ثبت‌نام مالیاتی

نحوه دریافت درگاه پرداخت مستقیم

برای دریافت درگاه پرداخت مستقیم کافیست به سایت یکی از شرکت‌های PSP مراجعه کرده و شرایط آن را جهت دریافت درگاه پرداخت اینترنتی مطالعه کنید، پس از مطالعه شرایط می‌توانید درخواست خود را برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی ارسال کنید و درگاه پرداخت اینترنتی را پس از داشتن الزامات موردنیاز و طی کردن فرایند آن دریافت کنید.

پس از اینکه به بررسی درگاه‌ پرداخت اینترنتی مستقیم و شیوه دریافت آن‌ پرداختیم اکنون می‌خواهیم به بررسی درگاه پرداخت واسط بپردازیم و توضیحات لازم در مورد این نوع از درگاه را خدمت شما ارائه کنیم.

درگاه پرداخت غیر مستقیم (درگاه پرداخت واسط)

درگاه پرداخت غیر مستقیم به درگاهی گفته می‌شود که شما با شرکت‌های PSP مستقیما طرف حساب نبوده و قرارداد نمی‌بندید و به جای این کار با شرکت‌های پرداخت‌یار قرارداد بسته و در آن‌ها ثبت‌نام می‌کنید که به این شکل طرف حساب شما، شرکت‌های پرداخت‌یار بوده که به نوعی نقش واسط را در این میان دارند و شما با پرداخت کارمزد می‌توانید از آن‌ها درگاه پرداخت اینترنتی برای سایت خود تهیه کنید به همین دلیل به این نوع از درگاه‌ها، درگاه واسط گفته می‌شود.

مزایای درگاه پرداخت واسط

  • الزامات راحت‌تر برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی
  • فرایند سریع‌تر برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی
  • پشتیبانی بهتر و سریع‌تر
  • ماژول‌ها و افزونه‌های زیادی
  • سرویس‌های جانبی کاربردی و متنوع

معایب درگاه پرداخت واسط

  • کارمزد دریافت می‌کنند (کارمزد آن‌ها معمولا کم است)
  • برخی از آن‌ها تسویه حساب منظم و دقیق ندارند.
  • در نزد مخاطبان اعتبار کمتری نسبت به درگاه مستقیم دارند.

لیست شرکت‌های پرداخت‌یار

برای اطلاع از شرکت‌های پرداخت‌یار می‌توانید وارد سایت شاپرک شده و روی گزینه شرکت‌ها و برنامک‌های مجاز کلیک کنید، پس از کلیک روی این گزینه به صفحه زیر هدایت خواهید شد. در این صفحه می‌توانید روی گزینه شرکت‌های پرداخت‌یار کلیک کنید تا به لیست این شرکت‌ها دسترسی داشته باشید پس از کلیک روی این گزینه لیست تمامی شرکت‌های پرداخت‌یار را مشاهده می‌کنید که می‌توانید به سایت آن‌ها مراجعه کرده و اطلاعات بیشتر را کسب نمایید.

لیست شرکت‌های پرداخت‌یار
لیست شرکت‌های پرداخت‌یار

بهترین شرکت‌های پرداخت‌یار

شرکت‌های زیادی در این چند سال به عنوان شرکت پرداخت‌یار فعالیت داشته‌اند که برخی از آن‌ها دیگر خدمات ارائه نمی‌کنند ولی برخی هم هنوز در حال فعالیت هستند و شما می‌توانید از آن‌ها خدمات مربوط به درگاه پرداخت اینترنتی را دریافت کنید. در ادامه به معرفی چندین شرکت پرداخت‌یار می‌پردازیم که از سابقه نسبتاً خوبی برخوردار بوده و شما می‌توانید از آن‌ها درگاه پرداخت اینترنتی دریافت کنید.

شرکت زرین پال

شرکت زرین پال
شرکت زرین پال

شرکت زرین پال یکی از قدیمی‌ترین شرکت‌های فعال در حوزه پرداخت‌یاری است که از سال 1389 در این حوزه فعالیت داشته است و شما می‌توانید با ثبت‌نام در این سایت از آن درگاه پرداخت اینترنتی برای سایت خود تهیه کنید البته این شرکت راهکارهای دیگری را نیز برای پرداخت آنلاین ارائه کرده است که می‌توانید از آن‌ها نیز اطلاع پیدا کرده و در صورت نیاز از آن استفاده کنید.

شرکت زیبال

شرکت زیبال
شرکت زیبال

شرکت زیبال هم یکی از شرکت‌های ارائه دهنده خدمات درگاه پرداخت اینترنتی است که شما می‌توانید از آن درگاه پرداخت اینترنتی برای سایت خود دریافت کرده و روی سایت خود امکان پرداخت آنلاین را برای مشتریان خود فراهم کنید، این شرکت دارای مستندات فنی لازم جهت راه‌اندازی روی سیستم‌ها و زبان‌های مختلف است.

الزامات دریافت درگاه پرداخت واسط
الزامات دریافت درگاه پرداخت واسط

الزامات دریافت درگاه پرداخت واسط

با توجه به قوانین و سیاست‌های کاری شرکت‌های پرداخت‌یار، هرکدام شرایط و الزاماتی مختلفی را برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی قرار داده‌اند که برای اطلاع از این شرایط کافیست به صفحه سوالات متداول هرکدام از این شرکت‌ها مراجعه کرده و از این شرایط اطلاع پیدا کنید یا می‌توانید از طریق تماس تلفنی با واحد پشتیبانی نسبت به این موضوع اطلاع کسب کنید.

نحوه دریافت درگاه پرداخت واسط
نحوه دریافت درگاه پرداخت واسط

نحوه دریافت درگاه پرداخت واسط

برای دریافت درگاه پرداخت واسط باید به سایت یکی از شرکت‌های پرداخت‌یار مراجعه کنید و الزامات آن را برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی داشته باشید، پس از اینکه الزامات لازم را داشتید می‌توانید در سایت آن شرکت ثبت‌نام کرده و فرایند لازم را طی کنید تا بتوانید درگاه پرداخت اینترنتی خود را دریافت کنید. معمولا از شرکت‌های پرداخت‌یار می‌توانید در کمتر از 24 ساعت درگاه پرداخت اینترنتی خود را دریافت کرده و آن را روی سایت خود فعال کنید.

تجربه شما در مورد درگاه پرداخت

اگر شما هم در مورد این موضوع و یا از کارکردن با شرکت‌های PSP و پرداخت‌یار تجربه‌ای دارید به شما پیشنهاد می‌کنیم جهت اطلاع ما و سایر کاربران، از قسمت نظرات این صفحه آن را مطرح کنید تا مورد استفاده همگان قرار گرفته و بتوانند با استفاده از تجربیات شما انتخاب بهتری داشته باشند.

جمع‌بندی و توصیه نهایی

در این مقاله به این موضوع پرداختیم که چگونه می‌توانید درگاه پرداخت اینترنتی برای سایت خود دریافت کنید و شیوه و فرایند انجام این کار را به صورت کامل بررسی کرده و آن را خدمت شما توضیح دادیم.

در صورتیکه تمایل به دریافت درگاه پرداخت از شرکت‌های پرداخت‌یار دارید به شما توصیه می‌کنیم حتما از شرکت‌های پرداخت‌یار معتبر، درگاه پرداخت خود را تهیه کنید تا برای تسویه حساب وجوه خود به مشکل بر نخورید و اگر می‌خواهید از شرکت‌های PSP درگاه پرداخت بگیرید سعی کنید حتما از 2 شرکت PSP درگاه پرداخت دریافت کنید تا در موقعی که یکی از درگاه‌ها از دسترس خارج شد، فرایند پرداخت آنلاین در سایت شما دچار مشکل نشود و کاربران بتوانند از درگاه پرداخت جایگزین برای پرداخت آنلاین استفاده کنند.

نظرت راجب این مطلب چیه؟

هنوز امتیازی ثبت نشده است.
  • خیلی عالی
  • عالی
  • خوب
  • بد
  • خیلی بد
اگر سوال یا نظری راجب این مطلب دارید، به اشتراک بگذارید. ارسال دیدگاه

نوشتن دیدگاه

پس از ارسال دیدگاه، ایمیل شما به صورت عمومی نمایش داده نخواهد شد.